La Baldufa Tecno-Lògica

La Baldufa Tecno-Lògica

Una iniciativa que recolza quelcom en el que treballo i en el que crec cal agrair-la participant. Aconseguir una baldufa no era la intenció, però em fa pensar que potser el tarannà Tecno-Lògic no és tan friki com de vegades em fan pensar els companys que simplement culpen els alumnes per no ser receptius del mateix sistema educatiu arcaic que vam patir nosaltres.

Alló semblava l’entrega dels oscars, tothom portava la seva xuleta i jo … Hagués volgut dir coses serioses, invitar a tothom a tafanejar per aquí per si alguna de les nostres idees, experiències, etc pogués servir d’inspiració… En tot cas, l’important és sentir que hi ha més gent amb un altre enfoc educatiu, encara que sigui fora de casa. Potser tot arribarà. Caram! La baldufa Edublogs dona ànim per continuar en aquesta via.

I vull agrair a Espiral, Educared … i als meus alumnes, que inspiren totes les coses “rares” que fem sobre la marxa, que de vegades em fan desviar de l’estricte temari per investigar altres mons i a sobre … aproven la selectivitat!!! … Enginy, creativitat i TIC en una aula sense ordinadors d’un centre EduCAT 1×1 (per als altres).

Felicitats, alumnes Tecno-Lògics Bellvitge! #tecbell #espiraledublogs