per què establir connexions climàtiques amb els refugiats saharauis

per què establir connexions climàtiques amb els refugiats saharauis

  • Perquè establir connexions climàtiques amb una comunitat sense els nostres mitjans tecnològics ens forçarà a buscar una solució que no requereixi, com sempre, l’ús de tecnologies sofisticades que pretenen solucionar el canvi climàtic amb més emissions de gasos hivernacle.
  • Perquè el problema de la sequera, la manca d’aigua potable i la desertització la patim tots. Nosaltres per la nostra mala gestió dels nostres recursos, ells per la seva situació geogràfica i potser també per la mala gestió dels seus recursos per part dels altres.
  • Perquè 200.000 persones que van ser espanyoles viuen abandonades al desert en campaments provisionals des de fa més de 30 anys, exiliats a Argelia perque la seva terra està ocupada pel Marroc. Com a societat del primer món és responsabilitat nostra ajudar-los a desenvolupar-se i, si més no, a sobreviure dignament.
  • Perquè tenim la sort de tenir un company implicat en la seva causa, que coneix la seva situació i a gent que ens pot ajudar en el nostre projecte.