Robòtica al CC Ribera Baixa

Robòtica al CC Ribera Baixa

El 16 de desembre un equip d’alumnes Tecno-Lògics va participar en la Jornada Demo de Robòtica que va organitzar el Centre Cultural Ribera Baixa del Prat de Llobregat.
Aquest és l’equip: Pablo C i David Ch de 1r Batxillerat, Elisabeth G i Adrian R de 4t d’ESO, i David B i Marcos G de 1r d’ESO.

Per a aquesta jornada el Pablo i el David Ch van treure la pols al pont llevadís del projecte amb Arduino BellSmartCity 4ESO 14-15, que va funcionar de meravella.
Com a vaixell accionador del sistema vam utilitzar un dels robots Lego NXT 3ESO 14-15 que la Eli i l’Adrian van reprogramar com a seguidor de línia per assegurar que la seva trajectòria passés per sota del pont.

La Eli i l’Adrian van recuperar també la programació del robot NXT explorador, que canvia la seva trajectòria en funció del contacte i que no cau de la taula:

El David B i el Marcos van ensenyar les habilitats dels seus PrintBots 1ESO 15-16, i van portar també el nostre darrer treball aquest trimestre amb App Inventor per controlar-los des del mòbil:

El millor de tot ha estat comprovar l’arrelament dels aprenentatges adquirits el curs passat (en el cas de 1r d’ESO, adquirits aquest trimestre), i com tots ha estat capaços d’entendre els projectes dels altres fins al punt de poder presentar-los com si els haguessin fet ells mateixos:

Aquest és el nostre àlbum de fotos: