Els nostres llocs web

Els nostres llocs web

La darrera tasca del curs per als informàtics 4ESO: creació d’un lloc web. Per tal de donar unitat als treballs vam escollir com a tema comú: els nostres músics preferits. Els hem publicat al hosting gratuït 000webhost.com i els hem agrupat mitjançant la pàgina inicial infotecbell12.freeiz.com, des de la qual s’accedeix a tots. Cliqueu sobre la imatge:

Hem utilitzat software lliure i portable: KompoZer per a la creació de pàgines web, Gimp per a l’edició d’imatges i FileZilla com a client FTP.

Hem treballat els formats, els estils, les taules, els enllaços (interns i externs), l’inserció d’imatges i multimèdia: vídeos, àlbums de fotos, llistes de reproducció d’àudio. Alguns inclús han treballat amb marcs i amb javascript.

Aquesta ha estat la nostra seqüència de treball, desenvolupada al nostre e-spai d’Informàtica. Cliqueu sobre la imatge per accedir al nostre material d’aprenentatge:

Donada la mania d’alguns alumnes en no entregar les tasques a temps, malgrat l’existència de totes les webs, cinc d’elles han quedat perdudes a l’oceà d’Internet per no haver donat a conèixer l’URL.
Una llàstima fer un treball que no pot ser apreciat pels altres …